Første samling 2012

Forrige helg hadde TMS året første samling. Basen var som vanlig lokalene over Motorsyklisten, rett ved trialbanen i Søgne. Bortsett fra Håkon Pedersen, som har tatt turen til Spania for å bo og trene hos ex VM-fører Jordi Pascuet, var teamet fulltallige! I tillegg hadde vi med oss Ib Vegard Andersen, som er den eneste på Team Norway som ikke er på TMS. Det er meningen å samkjøre en del samlinger med Team Norway utover, så vi kan dra nytte av hverandre og bli enda bedre! Marius Dammyr fra TNT og Geir Børre Pedersen var med som trenere, og gjorde som vanlig en kjempejobb.

I fjor på denne tiden var det mest aktuellt å trene innendørs, men utrolig nok var det så godt som snøfritt når vi skulle trene på fredag morgen. Det var frost i bakken og glatt, men det var fint mulig å kjøre ute. Mardon, Sverre og Ib bestemte seg for å trene i hallen på nodeland.

På natten ble det plussgrader og regn, og vi hadde gode kjøreforhold hele lørdagen! Vanskelig å tro at vi er i januar.

Søndagens trening ble litt amputert på grunn av at det begynte å snø masse og ble fryktelig glatt. Vi kjørte et kort treningsløp og en liten lagkonkurranse. Vi telte aldri prikkene, så alle vant!

Alt i alt var årets første samling en stor suksess! Se bilder fra samlingen i slideshowet under.

Neste samling i Norge er 24-26 februar, men før det drar store deler av teamet til Spania! Følg med!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Om Team motorsyklisten

Team Motorsyklisten er et satsningsteam av elite utøvere i trial. Vis alle innlegg av Team motorsyklisten

Kommentarer er deaktivert.

%d bloggere like this: