Vinterferiesamling i Søgne

De medlemmene i TMS som ikke hadde emigrert til Spania var forrige helg samlet i Søgne for å trene både trial og fysisk.

Mardon Moi, Martin Hemmer, Ivar Norum, Ole Kristian Sørensen og Thomas Sørensen var på plass fredag, men allerede ved lunsjtider ble vi redusert til 4 mann. Vi bestemt oss for å ta en runde sisten, eller «tikken» som Mardon insisterer på å kalle det, i hallen på Nodeland for å bli litt varme igjen. Ole Kristian skled og landet med hode og hender først i en haug med steiner.. En tur på legevakta konstaterte brudd i håndleddet og dermed ikke mer kjøring på ca 3 uker.

Senere på kvelden var det klart for fysisk trening sammen med Sørlandets trialklubb med fokus på spenst og koordinasjon. En lokal turner var hentet inn for å lede treningen. Det ble en bra økt for alle med flere nye impulser. Vi måtte blant annet bevege oss rytmisk til musikk og det er jo ikke alltid like enkelt for en stakkars trialkjører…

Lørdag og søndag var Geir Børre Pedersn med på trening, og vi fikk pushet bra alle sammen. Det var de første skikkelige ute-øktene på en stund, og selv om det var litt kræsjing, banning og skruing innimellom var alle godt fornøyd med treninga. Forholdene var fantastiske hele helga, med så godt som ingen snø og fine temperaturer. Ingen grunn til å dra til Spania altså.

Neste samling er allerede 16-18 mars, og da er mesteparten av teamet på norsk jord igjen. Vi gleder oss!

Om Team motorsyklisten

Team Motorsyklisten er et satsningsteam av elite utøvere i trial. Vis alle innlegg av Team motorsyklisten

Kommentarer er deaktivert.

%d bloggere like this: