Mardon Moi legger opp!

Hei

 

I dag har jeg tatt en utrolig tung beslutning, Jeg har bestemt meg for å legge opp som aktiv trial kjører.

I Norge og Norden har jeg vunnet alt som kunne vinnes. Så for meg dreide det seg om å ta steget videre ut i Europa på det høyeste nivået denne sesongen. Men med full jobb og trening har jeg ikke greid og få nok sponsor til og klare dette målet. Og når økonomien ikke strekker til så har også motivasjonen og gleden med trening forsvunnet.

Når man mister litt av motivasjonen og gleden med sporten så vil man aldri greie å ha fullt fokus i konkurranser. Og er det en ting jeg ikke har lyst til å gjøre, så er det og møte opp på en konkurranse der jeg vet at jeg ikke har forberedt meg 110 prosent.

Trial er en sport jeg er utrolig glad for at jeg har fått oppleve. Selv om jeg nå legger opp etter 14 fantasiske år, skal jeg alltid ha en sykkel og jeg kommer fortsatt til og trene bare i mindre mengder. Jeg kommer også til å kjøre de lokale løpene her på Sørlandet og Lag NM. Man skal heller ikke se bort ifra at jeg stiller på NM, men alt dette kommer an på min motivasjon og glede på sykkelen.

Jeg føler også at jeg har fått utrettet mye innen sporten.

Som første nordmann til å bli Nordisk Mester (2011).

Første nordmann til å bli Norgesmester og Norgescup mester 6 år på rad.

Første nordmann til å ta poeng i Senior VM.

Første som fikk prisen som Årets Motorsykkel utøver 2011

 

Jeg har også vært så heldig at jeg har fått beholde plassen min i Trial Team Motorsyklisten der jeg vertfall kommet til og trene og være sammen med støtte apparatet og lag kompisene mine som er en utrolig flott gjeng.  Jeg har også hatt gleden av å kjøre på landslaget for Norge fra 2004 og frem til nå, det har gitt meg utrolig mye, men jeg har nå sakt fra meg min plass, det vil også si at jeg ikke representerer Norge i Lag VM Indoor i Nice i Påsken.

Jeg kjenner det på meg at det kommer til og bli veldig rart når jeg etter 14 år kommer til og trappe ned. Men når jeg ser tilbake på den gleden og alle de fantastiske folkene jeg har truffet opp gjennom kan jeg ikke gjøre annet en og si at jeg har vært utrolig heldig som har fått lov til å være en del av det Norske og Internasjonale trial miljøet. Og ettersom jeg om ikke lenge til skal begynne og jobbe på Motorsyklisten i Søgne kommer jeg alltid til og vanke i trial miljøet men bare på en litt an måte.

 

 

Jeg må også rette en stor takk til :

Mine sponsorer

Pappa og Mamma som har vært med meg i 14 år på trening, samlinger og stevner året og verden rundt. Uten dere hadde jeg aldri kommet der jeg er nå. Alle de fantastiske minnene og gleden vi har sammen er noe som vil vare liver ut.

Min kjære samboer som har vært med og støttet meg i 9 år, kan ikke si annet en du er utrolig tålmodig sjel.

Resten av familien min og venner som alltid har vært der.

Hovedsponsorer:

Motorsyklisten Søgne – som alltid har vært tilstede å hjulpet meg med sykler, teknisk hjelp, trenings samlinger og ikke minst tatt meg opp i  Trial Team Motorsyklisten teamet

As Elektrisk– Som har gitt meg fri til og reise verden rundt og ikke minst støtten til og drive med trialen

Norges Motorsporforbund Trial utvalget – Som har gitt meg muligheten til og representer Norge

Sørlandets Trialklubb – Som tok og tar vare på meg , og gav meg et godt trenings miljø og masse nye venner

 

Meritter:

Nordiskmester 2011

Norgesmester fra 2006 til 2011

Norgescupmester 05,07,08,09,10,11

Nordiskmester Lag 2010

Norgesmester Lag 04,05,06,07,08,09,10,11

Vant Lag VM i B pulje 2010

Nr 6 i Lag VM A pulja

 

Mvh Mardon Moi v/Trial Team Moi

Om Team motorsyklisten

Team Motorsyklisten er et satsningsteam av elite utøvere i trial. Vis alle innlegg av Team motorsyklisten

Kommentarer er deaktivert.

%d bloggere like this: