Sessongen er i gang!

Da har sikkert som flere av dere har merket sessongen kommet godt i gang. Vi har hatt en meget vellykket treningssamling på Søgne TK sitt område, hvor vi hadde butikken åpen både lørdag og søndag. På Kråkerøy 28. april var også flere av teamets medlemmer på plass med både gode resultater og en god figur. Håkon Pedersen og Sverre Lundevold var denne helgen og kjørte dobbel VM runde i La Bresse, Frankrike. Pedersen kjørte inn til en fin 13. plass i Junior på lørdag og en meget bra 11. plass på søndag. Helgas mann ble alikevel Sverre som åpnet med en 9. plass på lørdag og gikk like greit helt til topp og tok en historisk seier i VM youth på søndag!! Bare å ta av seg hatten og gratulere! Neste løp internasjonalt blir i Australia og vi følger spennt med.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regionscupene rundt om i landet er også godt i gang, også her har Team Motorsyklisten prestert godt. I region sør ble det en ikke uventet seier til Sverre Lundevold i Elite, mens Ole Kristian Sørensen ble nr 2. Thomas Sørensen ble nr 7 i klasse A, mens vår Team koordinator Jon Kevin Nilsen stilte opp i klasse Trim og gjorde dermed løpsdebutt i Norge med Jotagas!

Vi ønsker også Martin Hemmer lykke til (med litt misunnelse) i Scottish Six days!

12. og 13. mai braker det løs med 1. og 2. Norgescup runde på Riska, her kommer Team Motorsyklisten til og ha base i teltet til Motorsyklisten lastebilen. Stikk gjerne innom om du vil hilse på gutta!

Neste treningssamling for Team MS er 26-28. mai på Flosta sitt område.

Om Team motorsyklisten

Team Motorsyklisten er et satsningsteam av elite utøvere i trial. Vis alle innlegg av Team motorsyklisten

Kommentarer er deaktivert.

%d bloggere like this: