Sverre Lundevold – Bronse i World Championship i Trial 2012

Team Motorsyklisten føreren endte til slutt på en meget god 3. plass sammenlagt i årets VM i trial i youth klassen, etter en noe skuffende (i følge han selv) avslutning i de to siste VM rundene i Penrith, England. VM har gått over 13 løp og 3 verdensdeler. Dette er mildt sagt en sensasjon innen Norsk trial, og vi tar av oss hatten og gratulerer!

Dette sier Sverre selv om prestasjonen:

”Det har vært tøft å delta i denne cup’en med mye reising og til tider ganske krevende forhold rundt selve løpene. Australia var kanskje det som var mest arbeidsomt for meg og teamet, men nå som jeg sikret Bronsemedaljen er jeg bare kjempefornøyd. De to siste løpene i England ble litt antiklimaks og jeg oppnådde ikke å komme på pallen her. Tingene stemte ikke helt og gikk ikke helt i min favør, men til tross for dette er jeg kjempefornøyd. Av de tretten løpene i cup’en ble det tre 1’ste plasser, en 2’dre plass og 4 tredjeplasser. Jeg har vært 8 ganger på pallen av 13 mulige!  Nå ser jeg frem til neste konkurranse i Finland kommende helg. Det er Nordisk mesterskap, først individuelt og deretter lagkonkurranse.»

Håkon Pedersen endte til slutt på en sterk 11. plass sammenlagt i Junior klassen, noe som også må betegnes som meget bra av den blide bergenseren!

 

Om Team motorsyklisten

Team Motorsyklisten er et satsningsteam av elite utøvere i trial. Vis alle innlegg av Team motorsyklisten

Kommentarer er deaktivert.

%d bloggere like this: