Pokaler i fleng på Norgescup runde 3 og 4!

Det ble i helgen arrangert 3. og 4. runden i Norgescupen på Gjerstad. Team Motorsyklisten var som vanlig på plass! Gutta var skikkelig tente og klinte til i flere klasser;

Elite:

Sherco føreren Håkon Pedersen begynnte med en 2. plass på lørdagens løp. På søndagen var han i det umulige hjørnet og vant med hele 13 prikker på neste mann! Håkon deler nå ledelsen i sammendraget, og det hele vil bli avgjort i site runde av cupen i Oslo i september.

Sverre Lundevold hadde tatt i bruk sitt nye TTT monster for anledningen, en topp preppa Beta Evo, at det fungerte som det skulle var det ingen tvil om! 3. plass både lørdag og søndag er mer enn godkjent! Ikke langt opp til sølvet noen av dagene heller.

Martin Hemmer er også en stabil kar i toppen. Han styrte inn til to sterke 4. plasser.

Ivar Norum slo Ole Kristian Sørensen begge dagene, og de kom på henholdsvis 6. og 7. plass. Lørdagen var det svært jevnt mellom gutta, kun 2 prikker skilte, og det spørs om ikke Sherco føreren Ole Kristian tenkte mye på de 5 prikkene han pådro seg i siste seksjon uttover lørdags kvelden. Søndag kjørte Ivar glitrende og var kun 3 prikker bak nummer 5.

Henrik Haga fikk merke at det er tøft og være læregutt i den jeveste klassen, og kjørte inn til en 9. plass lørdag og 10. plass søndag. Søndagen var seksjonene en del vanskeligere og det skulle gå hele 17 seksjoner med full pott (5 prikker) før han kom igjennom en seksjon. «En tung dag på jobben» uttaler han selv. Men Henrik ga ikke opp og kjempet seg igjennom dagen med stil!

Klasse A:

Marius Christiansen var skikkelig i støtet og vant klassen begge dagene!

Sondre G Haga og Thomas Sørensen fighta hardt hele helga, lørdag endte de på 8. og 9. plass med kun 1 prikk i mellom seg. Søndag passet nok de tøffere seksjonene Thomas bedre og han endte på 5. plass, mens Sondre kjørte inn til en 11. plass. Ingen dårlig bragd av noen av unggutta!

God stemning med middag i Team teltet!

 

 

 

Til sist en stor takk til Gjerstad tk som stilte i stand ett strålende arrangement!

Om Team motorsyklisten

Team Motorsyklisten er et satsningsteam av elite utøvere i trial. Vis alle innlegg av Team motorsyklisten

Kommentarer er deaktivert.

%d bloggere like this: