Norgesmesterskap Trial 2012 -Nærmest rent bord for teamet!

Norgesmesterskapet ble arrangert Lørdag 15/9 på Hvervenbukta i Oslo hos Osloungdommens Motorsenter.

NM Senior

På lørdag var det duket for det mest spennende Norgesmesterskapet på lenge, og Sherco føreren Håkon Pedersen var nok en av de aller største favorittene på forhånd sammen med Ib Vegard Andersen. De to har fulgt hverandre tett i hele år, og hele tiden vært ett lite hestehode foran resten av gutta. Uttøverene var nok ekstra spente da det skulle deles ut Kongepokal til vinneren! Etter første runde ledet Håkon knepent på Ib, men i andre runde raste desverre prikkene på for Håkon mens Ib kjørte en helt suveren runde på kun 5 prikker. Seier til Ib, og sølv medalje til Håkon Pedersen! På bronse kom Beta føreren Sverre Lundevold, noe som må sies og være meget sterkt første året som Senior i NM! Martin Hemmer endte på 5. plass kun 4 prikker bak pallen. Ole Kristian Sørensen endte på 6. plass med god margin til guttene bak.

NM Junior

RENT BORD TIL TEAM MOTORSYKLISTEN!!! Beta førerene Martin Karlsen og Ivar Norum var i en helt egen klasse denne gangen og det var lenge spennende hvem av de som skulle trekke det lengste strået. Da Martin nullet siste runde (!) var det ikke lenger noen tvil. NM gull til Martin og sølv til Ivar! Kampen om bronsje var like hard, det sto lenge mellom team-førerene Henrik Haga og Marius Christiansen. Henrik tok til slutt siste stikk og endte dermed på en sterk 3. plass! Sherco føreren Thomas Sørensen ble nummer 6, og yngstemann på teamet Sondre Haga fikk en mer enn godkjennt 10. plass! Vi regner med og servere en litt spesiell middag på neste treningssamling, da pappaen til Martin Karlsen var litt svær i kjeften før løpet og uttalte at hvis noen nullet Junior sporet en hel runde skulle han spise en hatt! Ekstra moro at det ble eget avkom som greide bragden.

NM Kvinner

Her ble det ikke uventet gull og kongepokal til Lene Dyrkorn. Ekstra morro for teamet var at tidligere medlem Connie Ludvigsen gjorde ett comeback på nyinnkjøpt Beta Evo Factory og greide å ta sølv!! Hatten av for den alltid smilende og hyggelige Bergenseren!
3. plass gikk til Hele Sørlie fra Hobøl.

Stolte Norgesmestere 2012! Fra venstre; Helge Ruden (Veteran), Martin Karlsen (Junior), Ib Vegard Andersen (Senior) og Lene Dyrkorn (Kvinner)

 

 

 

Om Team motorsyklisten

Team Motorsyklisten er et satsningsteam av elite utøvere i trial. Vis alle innlegg av Team motorsyklisten

Kommentarer er deaktivert.

%d bloggere like this: