God innsats av gutta på Lag-VM i Sveits!

Det Norske laget etter heltemodig innsats! Fra venstre: Håkon Pedersen, Ib Vegard Andersen, Kristoffer Leirvaag og Sverre Lundevold

 

Team Motorsyklisten var sterkt representert i TDN i år. Sverre, Håkon og Ole Kristian fra Teamet i tillegg til Ib og Kristoffer.

 

Seksjons nivået var betydelig vanskeligere en tidligere år og med fuktig våt leire som klebret seg overalt ble det ikke noe bedre. Det Norske laget gjorde en fantastisk jobb og som første lag hadde de ingen å se på. De andre lagene hadde nok en stor fordel av å se på Norge i første runde. Det var veldig tydelig for Norge som kjørte seg ned med hele 39 prikker i andre runde.

 

Det Norske laget fikk veldig mye positiv tilbakemelding etter løpet for den flotte innsatsen sin og gjorde seg godt bemerket.

 

TDN ble arrangert i Moutier, ca 1,5 time fra Zurich. Arrangørene hadde laget et flott arrangement med depot innendørs i et messesenter. I etasjen over depot var det 2 inndoor seksjoner, podium, mat og drikke servering  og mange stands. Utenfor var det 2 seksjoner til og det gikk busser opp til de 2 andre seksjons områdene.

Håkon Pedersen i aksjon med sin Sherco på ett av de heftige hindrene på Indoor seksjonen!

 

Mye prikker på alle lag i dette vanskelige løpet. Resultater

Les mer på Trialavisa

 

Sverre Lundevold på sin Beta Evo TTT

Om Team motorsyklisten

Team Motorsyklisten er et satsningsteam av elite utøvere i trial. Vis alle innlegg av Team motorsyklisten

Kommentarer er deaktivert.

%d bloggere like this: