Håkon Pedersen ut av Team Motorsyklisten

Vi har mottatt en pressemelding fra Håkon:

Neste sesong så vil ikke jeg ikke være del av Motorsyklisten/TMS. Grunnen til det er at jeg nå inngår en avtale med ORT (Ossa racing team).

Det er vemodig og ikke skulle være del av Motorsyklisten/TMS etter alle disse gode årene. Vi har hatt en fantastisk tid og et flott samarbeid. Dette vil jeg savne, selv om jeg tror vi vil ha god kontakt fremover også.

Grunnen til at jeg velger å ikke være en del av dette er at jeg nå prøver å ta et steg videre. Jeg satser internasjonalt og nå får jeg muligheten til å kjøre fabrikk preparerte sykler og får hjelp fra mekanikere på hvert løp. Jeg vil også kunne fly istedenfor å kjøre Europa på langs til hver VM runde noe som vil være en stor fordel. Dette er en mulighet jeg ikke kan la vær å prøve, og jeg tror alt dette vil gjøre meg bedre rustet til å nå mine mål. Om det blir en sesong eller flere vil tiden vise.

Jeg vil takke Motorsyklisten og teamet for en fantastisk tid og jeg ønsker dere lykke til videre, så snakkes vi plutselig J.

Hilsen Håkon.

Vi taker for samarbeidet og ønsker håkon all lykke til med satsingen fremover! Vi har jobbet sammen med den hyggelige Bergenseren i mange år og har hatt mange fine stunder sammen, og vi håper at dette skrittet vil hjelpe håkon til å komme ett skritt lenger i sin satsning internasjonalt.

Reklame

Om Team motorsyklisten

Team Motorsyklisten er et satsningsteam av elite utøvere i trial. Vis alle innlegg av Team motorsyklisten

Kommentarer er deaktivert.

%d bloggere liker dette: