Kick-off Team Motorsyklisten 2013!

23-25 november satte vi i gang 2013 sesongen for teamet. En spesielt varm velkomst til teamets nyeste medlem Kjartan Mikkelsen!

Fredag var det trialtrening i Søgne med Mardon som trener. Ingen snø i sikte så treningen kunne foregå ute.

Lørdag var det duket for Team Kick-off i Finslands skoger. Presse og sponsorer var også invitert. Motorsyklisten stilte med bil og oppvarmet telt, og med seg hadde de enduro sykler og en ATV som gutta kunne leke med. Nystekte lapper og annet snacks ble servert på løpende bånd. På slutten av dagen ble det arrangert en uhøytidelig konkurranse rundt en ganske så krevende løype. Nå er jo dette gutter som ikke akkurat mangler konkurranseinstinkt, så det var ikke noe å si på innsatsen for å si det sånn!

Kvelden ble rundet av på loftet over Motorsyklisten, som er teamets vanlige oppholdsplass på samlinger, med Middag og premieutdeling fra dagens strabaser. Mardon stakk av med 1. plass i konkurransen, kun ett sekund foran Ole Kristian Sørensen, mens Martin Hemmer fikk pris for «beste tryn». Etterpå var det visning av bilder og film fra kjøringen.

Søndag var det «tilbake til normalen» med trialtrening i Søgne. Mardon og Geir Børre var trenere. Tross ganske surt vær var det flott innsats fra medlemmene.

Neste event for TMS:  

28-30. desember. Treningssamling Søgne.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Om Team motorsyklisten

Team Motorsyklisten er et satsningsteam av elite utøvere i trial. Vis alle innlegg av Team motorsyklisten

Kommentarer er deaktivert.

%d bloggere like this: