Em i Tsjekkia; Ib på 4. Plass!!

Det ble i helgen 1-2 Juni arrangert 1. runde i EM trial i Tanval, Tsjekkia. Rekordmange Nordmenn hadde tatt turen for å kjøre, hele 27 stk!

Seksjonene var relativt like fjoråret, forskjellen var at i år hadde det regnet en uke i forveien + at det skulle kjøres non-stop. Det ble med andre ord godt med prikker!

Lite skogbrannfare i Tanval i helga... (Foto: trial.cz)

Lite skogbrannfare i Tanval i helga… (Foto: trial.cz)

Lørdag var det Kvinner og Youth som skulle kjempe om poengene, i tillegg til de åpne klassene (International).

Fra Teamet kjørte Sherco føreren Julian Berntsen i Youth klassen. Det ble en tøff, men lærerik dag for Lørenskogingen, og han endte til slutt 16. plass.

Flere fra Teamet kjørte også lørdag i klassen Youth International, nærmest pallen og best av de Norske var Beta føreren Kjartan Mikkelsen på en fin 4. plass, kun 4 prikker unna pallplass!

Sondre Gilje Haga (Beta) fulgte tett på med en sterk 5. plass i klassen.

Søndag var det Senior og Junior som skulle ut i kamp.

I Junior var Ivar Norum (Beta) best på Teamet og beste Nordmann på en respektabel 8. plass og Marius Christiansen (Beta) på en 15. plass.

I seniorklassen noterte Beta føreren Ib Vegard Andersen seg beste plassering noensinne med en supersterk 4. plass! Ib var greit fornøyd med plasseringen, men mente selv at han ikke fikk max uttelling for kjøringen, med mange seksjoner som ble kjørt på 0-3 prikker hvor han alikevel ble idømt 5 prikker på non stop regelen. Ib lover å komme enda sterkere tilbake i neste runde, noe som vitner om god fighterspirit og vilje!

Ole Kristian Sørensen (Sherco) hadde en litt tøffere dag etter å ha slått opp en skade i handen i første runde. Det ble til slutt 14. plass og en tur på røntgen for krigeren fra Flosta.

Thomas Sørensen (Sherco) tok en god 4. plass i klassen International.

Neste Event for Team Motorsyklisten:

Norgescup Runde 2 Karmøy (Haugesund) 8. Juni

Om Team motorsyklisten

Team Motorsyklisten er et satsningsteam av elite utøvere i trial. Vis alle innlegg av Team motorsyklisten

Kommentarer er deaktivert.

%d bloggere like this: