Nc 2 Karmøy; Seier til Ib Vegard og Julian!

2. runde i Norgescupen ble arrangert 8. Juni på Karmøy.

121 deltagere sto på startstreken og Team Motorsyklisten var selvfølgelig på plass!

Løypene viste seg å være relativt enkle i det fine været, slik at det ble lite prikker i de fleste klassene.

I klasse Elite var det knyttet stor spenning til hvem som kom til å ta neste stikk etter en fremdragende åpning av Håkon Pedersen på 1. runde av cupen.

Men allerede i 1. seksjon pådro Håkon seg en femmer for riving av en seksjonspil og var allerede da sjangseløs på seier.

Ib Vegard Andersen var tent og revansjesugen, og har virkelig knekt koden med sin nye Beta Evo Factory!

Etter en historisk 4. plass i Em i Tsjekkia var Eikergutten full av selvtillit og kjørte strålende! 4 prikker totalt på Ib og dærmed liten tvil om hvem som var best på Lørdag!

Rutinerte Kristoffer Leirvaag klarte en flott 2. plass med sin Jotagas, etter en meget god 1. runde på kun 2 prikker, og skjøv med det Håkon ned til 3. plass.

Videre fulgte TMS gutta hakk i hæl; Martin Hemmer (Beta) 4. plass, Ivar Norum (Beta) 5. plass, Ole Kristian Sørensen (Sherco) 6. plass, Marius Christiansen (Beta) 7. plass, Sander Meling (Sherco) 9. plass

20130608_171601

 

 

I klasse A var Sherco-føreren Julian Berntsen også ekstra tent på å vise hvem som er sjef, etter å egentlig vunnet 1. runde av cupen for så å bli noe strengt ekskludert av arrangøren for feil kjøring på transporten.

Etter en tett fight med Ole Barkved på sin Sherco, kunne Julian til slutt klatre helt til topps på pallen 1 prikk foran Barkved. Meget bra kjørt av begge ungguttene, og vi kommer nok til å se flere spennende fighter mellom disse to fremover!

20130608_171301

Resten av TMS gjengen i klasse A fulgte som følger; Kjartan Mikkelsen (Beta) 6. plass, Thomas Sørensen (Sherco) 8. plass og Sondre Gilje Haga (Beta) på 9. plass

På søndag ble det også arrangert Rogalandscup på Karmøy. Her er det ingen Eliteklasse, så gjestefører Ib Vegard, som hadde valgt å bli igjen over natten tok dagen som verdifull non-stop trening. Seier ble det alikevel med 0 (!) prikker, bak fulgte Sander Meling på 2. plass, Kjartan Mikkelsen på 3. plass og Sondre Gilje Haga på 4. plass.

Neste event for TMS: 29-30 Juni Hobøl 2-dagers.

Om Team motorsyklisten

Team Motorsyklisten er et satsningsteam av elite utøvere i trial. Vis alle innlegg av Team motorsyklisten

Kommentarer er deaktivert.

%d bloggere like this: