Vintersamlingene i gang!

Da har kong vinter lagt seg over sør norge etter en usedvanlig lang «høst»! Vi har hatt 2 samlinger allerede som har kunnet foregå ute i plussgrader, nokså uvanlig!

DCIM100GOPRO

Ole Kristian på sin Sherco. Lite som tyder på at dette bildet er tatt i romjula!

26-29 Desember var hele gjengen samlet i Søgne. Det var første trening med vår nye hovedtrener Johan Svendsson. Geir Børre var også på plass som trener. Trenerduoen fungerte meget bra! Masse gode tilbakemeldinger fra førerene. Sverre Lundevold som er ute med langtids skade var også utom og luftet sykkelen. Hyggelig å se Sverre på trialsykkelen igjen, selv om han har ett godt stykke igjen til å være friskmeldt.

10-12 Januar var teamet delt opp i 2 grupper. Ole Kristian Sørensen, Martin Karlsen og Andreas Dammyr var samlet i Sverige hos Johan, mens Geir tok turen til Rogaland og trente resten av gutta.

Fin gjeng samlet til dyst i Rogaland! Fra Venstre: Ole Barkved (Sherco), Sander Meling (Sherco), Kjartan Mikkelsen (Beta), Sondre "Gekko" Haga (Beta) Bak: Trener Geir B Pedersen. (Fortsatt lite som minner om vintersamling!)

Fin gjeng samlet til dyst i Rogaland! Fra Venstre: Ole Barkved (Sherco), Sander Meling (Sherco), Kjartan Mikkelsen (Beta), Sondre «Gekko» Haga (Beta) Bak: Trener Geir B Pedersen. (Fortsatt lite som minner om vintersamling!)

Neste treningssamling blir 31-02 Februar i Søgne, og om ikke været snur veldig blir dette første innendørs treningen med teamet i år i hallen til STK. Hallen har blitt gjort en del om på med nye og endrede hindre, så det kan bli spennende for både nye og gamle team medlemmer

Om Team motorsyklisten

Team Motorsyklisten er et satsningsteam av elite utøvere i trial. Vis alle innlegg av Team motorsyklisten

Kommentarer er deaktivert.

%d bloggere like this: