Dobbelseier til IB!

I helgen 30-31. august ble Norgescup runde 2 og 3 arrangert hos Kristiansand Trialklubb. Tross ett forferdelig regnvær hele helgen var løpet en stor suksess for arrangøren. Proffe seksjoner og ett flott opplegg!

Ib Vegard Andersen i siget! Her under Nordisk Lag tidligere i år. (Foto: Seline Meling/fb)

Ib Vegard Andersen i siget! Her under Nordisk Lag tidligere i år. (Foto: Seline Meling/fb)

Ib Vegard Andersen festet grepet om seieren i Elite sammenlagt med seier både lørdag og søndag på sin Beta Evo 300 Factory!! Ib som også stakk av med seieren på den 1. Norgescupen i Eiker ligger derfor veldig godt ann før finalerundene i Skodje 20-21. september

Teamkollega Ole Kristian Sørensen hadde også en god dag på jobben på lørdag med sin Sherco ST 305 Racing! 3. plass og kun 2 prikker opp til nr 2 så spørs det om ikke Ole vet godt hvilke prikker han kunne vært foruten.. Søndag ble en litt tyngre dag for Sørensen, og det ble til slutt en 5.plass. Ole som ble nr 2 i den første runden ligger derfor også svært godt ann for en pallplass i sammelagt resultatet.

Martin Hemmer som har gått over i en funksjonærrolle i teamet etter å satset på studier de siste årene viste også gode takter med 6. og 4. plass i hegas runder på sin Beta Evo.

Sander Meling kjørte inn til 10. plass både lørdag og søndag på sin Sherco ST

Unguttene på teamet leverte også en heroisk innsats i de svært krevende løypene, den som best ut av det resultatmessig var Andreas Dammyr. 7. plass på lørdag og 8. plass på søndag er mer enn godkjent i dette selskapet!

Kjartan Mikkelsen var hakk i hel på lørdag med en 8. plass, søndag våknet derimot Kjartan opp syk noe som forklarer 12. plassen.

Sondre Haga greide seg godt som eneste fører med 125ccm i Eliteklassen (!) med 12. plass lørdag og 11. plass på søndag.

Ole Barkved måtte desverre hive inn håndkledet på lørdag etter en runde da armene fortsatt ikke vil spille på lag. I tillegg fikk Ole en skade i benet som gjorde at han valgte å stå over søndagens kjøring også.

Neste event TMS: Norgescup runde 4 og 5 Skodje 20-21. september

 

Om Team motorsyklisten

Team Motorsyklisten er et satsningsteam av elite utøvere i trial. Vis alle innlegg av Team motorsyklisten

Kommentarer er deaktivert.

%d bloggere like this: