Kick off med Team Motorsyklisten 2016

dette1.JPG

12-13 Desember var tiden inne for den berømte «kick off» samling for Team Motorsyklisten.

Kjørerne hadde gledet seg i lang tid og hadde høye forventninger. Lørdagen ble holdt på Finsland hjemme hos team sjef Per Ivar Moi.

Med seks nye kjørere i Team Motorsyklisten ble dette første samling for dem, og de ble godt tatt i mot. De nye kjørerne er: Erika Melchior, Huldeborg Barkved, Stian Paulsen, Jarand-Mathias Gunvaldsen, Nils-Johan Gunvaldsen og Herman Hansen.

Oppmøte klokken 10:00 begynte med bilder av teamet, for så fri lek med trial, enduro, og et bonus innslag i år var en scooter.

Scooteren var selvfølgelig populær fra første stund og endte med en intern bakhjuls konkurranse blant team kjørerne helt fram til lunsj klokken 12:00.

Etter lunsj var lekene klare, første konkurranse var «drive-by» skyting med luftegevær på ballonger mens de sto på en henger som ble kjørt med firehjuling av en på laget, samtidig skulle det stå to trialsykler på hengeren, så her ble det mye som måtte klaffe for at dem skulle komme seg gjennom.

I alt skulle lagene gjennomføre 8 forskjellige konkurranser som de måtte samarbeide godt på for å fullføre. Støtteapparatlaget var også med i konkurransene og kjempe mot de unge som har et konkurranseinstinkt som topper alle skalaer.

Det ble en hard og veldig jevn kamp gjennom hele dagen og til slutt var det den etterlengtede enduro konkurransen som er like populære år etter år. Støtteapparatet fikk et lite «handicap» med at de kunne ta scooteren én runde rundt enduro løypa mens de andre lagene skulle ha 4 runder på enduro sykkelen, altså en runde på hver kjører i laget.

Etter mye svette, latter, gjørme og spenning kom lagene i mål en etter en, støtteapparatet endte opp på en fantastisk 2.plass.

Etter konkurransen ble det pizza og brus på Motorsyklisten, det var mange slitne kjørere og foreldre som kunne nyte en god sofa endelig.

Søndagen ble tilbragt med trial trening på søgne trial klubb sitt område. Neste treningssamling blir i romjula 27-29. Desember.

 

 

 

Om Team motorsyklisten

Team Motorsyklisten er et satsningsteam av elite utøvere i trial. Vis alle innlegg av Team motorsyklisten

Kommentarer er deaktivert.

%d bloggere like this: